Postet nga: Shkollat

Italia mbyll shkollat për shkak të coronavirusit

Që nga nesër Italia do t’i mbyllë të gjitha shkollat për 10 ditë me radhë për shkak të coronavirusit.

Banorët e Kamenicës protestuan kundër mbylljes së shkollave

 

Erërat e forta, MAShT tregon shkollat që nuk mbajtën mësim

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka mbledhur informatat nga komunat e Kosovës, pas motit të lig që ka shkaktuar dëme në disa komuna, ku ...

8 shkolla të Gjilanit përdorin ujë të papijshëm

Në tetë shkolla fillore të Komunës së Gjilanit që furnizohen me ujë nga puset, është gjetur se uji është i kontaminuar në aspektin kimik dhe bakteriologjik.

Në kuadër të ‘Shkollës Ideale’ zgjedhen tre fituesit

Në kuadër të 20 vjetorit të bashkëpunimit Kosovë-Gjermani, në projektin ‘Shkolla Ideale’ u ndan çmimet për tre nga shkollat fituese të këtij projekti të organizuar nga ...

Bahtiri vizitoi shkollat e mesme në Mitrovicë

Kryetari i Komunës së Mitrovicës  Agim Bahtiri, i shoqëruar nga drejtori i Arsimit, Egzon Jashari, sot kanë vizituar disa shkolla të kësaj komune

Fëmijët kosovarë në shkolla ushqehen pashëndetshëm

Fëmijët kosovarë të cilët vijojnë mësimet në shkolla ushqehen joshëndetshëm. Këtë e thonë ekspertët e fushës por edhe hulumtimi i emisionit “...

(DOKUMENT) Sa mungesa i kanë nxënësit e Prishtinës?

Vetëm gjatë gjysmëvjetorit të parë të vitit shkollor 2018/19 në shkollat e mesme të komunës së Prishtinës janë bërë mbi 184 mijë mungesa.