Postet nga: Shkollat

Mbledhja e KQZ-së me polemika pasi votimi në veri dështoi të mbahet në të gjitha objektet shkollore

Një ditë para procesit të votimit për apo kundër largimit të kryetarëve nga funksioni në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do ...

33 shkolla në veri nuk lejojnë të përdorën si vendvotime më 21 prill

33 drejtorë të shkollave në katër komunat veriore të Kosovës kanë refuzuar ofrimin e objekteve për organizimin e votimit "për" apo "kundër" shkarkimit të kryetarëve ...

Dëmtohen katër shkolla të shndërruara në strehimore në Gazë, sipas OKB-së

Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) tha të enjten se katër prej shkollave të saj në Gazë, të cilat po përdoren si strehimore, janë dëmtuar në 24 orë...

Istog, KFOR-i italian u dhuron 3 shkollave 15 laptopë, tri aparate fotokopjuese, tri tabela smart dhe tre projektorë

KFOR-i italian u ka dhuruar 3 shkollave në komunën e Istogut 15 laptopë, tri aparate fotokopjuese, tri tabela smart dhe tre projektorë.

Suedia i kthehet praktikës së librave dhe dorëshkrimit në shkollat e digjitalizuara

Derisa fëmijët në Suedi u kthyen në bankat shkollore për fillimin e vitit të ri shkollor muajin e kaluar, shumë mësimdhënës filluan t’i ...

Nagavci: Janë bërë të gjitha përgatitjet e duhura për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministrja e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka uruar vitin e ri shkollor 2023/2024.

Inteligjenca britanike thotë se Rusia do t’i përfshijë në shkolla mësimet për luftën

Moska është duke planifikuar që të instalojë qasje luftarake në shoqërinë ruse duke nisur mësime nëpër shkolla për armët dhe dronët, për ...

Diskriminimi gjinor - Shkollat pa programe trajnuese për mësimdhënësit 

Lufta ndaj diskriminimit gjinor dhe vetëdijesimi i shkollave për këtë problem po del të jetë një ngecje për Kosovën. Si problem më i theksuar kjo çë...