Postet nga: matura

Zyra Kombëtare e Auditimit flet për dështimin e projektit të Ministrisë së Arsimit në vlerë mbi 5 milionë euro

Dështimi në funksionalizimin e projektit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) për digjitalizimin e arsimit parauniversitar “Modernizimi i Sistemit të Edukimit në Kosovë pë...

Nxënësit pritet të aplikojnë online për t’u sistemuar në provimin e Maturës

Me shtatë vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim në Komisionin parlamentar për arsim është votuar për procedimin e Projektligjit pёr Provimin e Maturës Shtetë...

Nesër mbahet afati i dytë i provimit të maturës shtetërore

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka bërë të ditur se nesër do mbahet afati i dytë i provimit të maturës shtetërore.

Rezultatet e Provimit të Maturës – kalueshmëria 78.43%

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se në Testin e Maturës, kalueshmëria këtë vit është 78.43% nga 22 mijë nxënës që i janë ...

Sot mbahet provimi i maturës shtetërore

Mbi 20 mijë maturantë sot do t’i nënshtrohen provimit të maturës shtetërore.

MASHTI: Manipuluesit do të ndëshkohen me gjobë deri në 3 mijë euro

Mbi 23 mijë maturantë të klasave të 12-ta i janë nënshtruar sot Provimit të Maturës Shtetërore të organizuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI). ...

Shqipëria përgatit shkollat për maturantët

Shkollat e Shqipërisë janë përgatitur për pritjen e maturantëve që pritet të mbajnë mësimin fizik në përgatitje për mbajtjen e Testit të Maturë...

Rreth 65 për qind e maturantëve e kalojnë testin - VIDEO

Rreth 27 mijë maturantë sot me emocione të shumta kanë mësuar rezultatet e Testit të Maturës.