Postet nga: Shkollat

Shifrat e infektimeve me COVID-19 në shkolla nga nisja e vitit shkollor

Tre muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor më 14 shtator janë infektuar me COVID-19 mbi 600 individë nga institucioneve shkollore.

Hoti: Arsimi i lartë kalon plotësisht online

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti përmes një konfernce për media ka paraqitur masat e reja në luftë kundër pandemisë pas rritjes së numrit të të infektuarve.

Gagica tregon sa raste me COVID-19 janë në shkollat e Gjilanit

Drejtori i Arsimit në Gjilan, Nazim Gagica, në emisionin “Jeta në Komunë” ka bërë të ditur se në Gjilan janë infektuar me COVID-19 34 mësimdhënës dhe 13 nxë...

Ismaili: 14 shkolla të Prishtinës aktualisht mësojnë online

Ardiana Ismaili nga Drejtoria e Arsimit në Prishtinë në emisionin “Jeta në Komunë” ka bërë të ditur se në kryeqytet 14 institucione arsimore janë duke mbajtur mësimi nga distanca, ...

Pandemia në Kosovë, 15 shkolla kaluan në mësimin online

Pasojat ekonomike nga COVID-19 janë evidente, por pasojat kanë filluar të shihen edhe në fushën e arsimit.

Drejtorët politik të shkollave të Lipjanit, flet Imri Ahmeti

Në debatin “Jeta në Komunë” ku përballë Jeta Xharrës ka qenë kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, janë transmetuar bisedat me pesë drejtorë të shkollave të ...

Siguria në shkolla gjatë pandemisë

 

Komuna malore që e ka problem ujin e pijes   

Kaçaniku, komuna që dikur pretendonte të rriste palma sot vazhdon të përballet me probeme të ujit, infrastrukturës dhe ndotjes së ambientit.