Postet nga: GIZ

Tri profile të zanateve përfitojnë trajnime në biznese

Mbi 200 persona janë certifikuar për tu bërë trajnerë që do të mundësojnë trajnimin e nxënësve që vijnë nga shkollat profesionale kosovare.

Në kuadër të ‘Shkollës Ideale’ zgjedhen tre fituesit

Në kuadër të 20 vjetorit të bashkëpunimit Kosovë-Gjermani, në projektin ‘Shkolla Ideale’ u ndan çmimet për tre nga shkollat fituese të këtij projekti të organizuar nga ...

Komuna e Mitrovicës përfiton 600 kontejnerë nga donacioni gjerman

Komuna e Mitrovicës sot ka pranuar një donacion nga organizata gjermane GIZ rreth 600 kontejnerë, me nga 240 litra, të cilët do të shërbejnë për ndarjen e mbeturinave ...

Shkollat e zanatit paragjykohen në Kosovë

Ministria e Mjedisit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me GIZ-in gjerman

 

Lansohet granti 7 milionësh për menaxhimin e mbeturinave

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, bashkë me Agjencinë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar “GIZ” dhe Zyrën e Bashkimit Europian në Kosovë, sot kanë lansuar ...

Lansohet granti i performancës 'Mjedisi i Pastër'

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), mbështetur nga  Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, me mandat nga Ministria për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ekonomik ...

Mjedrat në situatë sfiduese, në 2019 pritet rritja e çmimeve

Shoqata nacionale e mjedrës “Mjedra e Kosovës” mblodhi së bashku aktorët vendas dhe rajonalë të sektorit të mjedrës në një konferencë që për synim pati ...