Postet nga: rtk

Vazhdon i nxehti: Këtë javë temperaturat mbi 30 gradë

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës njofton se pesë ditët e ardhshme do të jetë nxehtë por temperaturat do të ulen për 3 deri 4 gradë Celcius.

Protestë kundër Qeverisjes së Shpend Ahmetit

Banorët e lagjes ‘Mati 1’ të Prishtinës kanë paralajmëruar për sot një protestë kundër Komunës së Prishtinës.

Sindikata takon Avokatin e Popullit, hapet rast për zgjedhjen e Drejtorit të Përgjithshëm të RTK-së

Sindikata e Pavarur e RTK-së është takuar sot me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari, për të diskutuar për vendimin e bordit të RTK-së për zgjedhjen e drejtorit ...

Kastrati merr zyrtarisht detyrën e drejtorit të RTK-së

Sot në RTK, në mënyrë zyrtare është bërë pranim-dorëzimi i detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Radiotelevizionit të Kosovës.

Reagon sindikata e pavarur e RTK-së për zgjedhjen e drejtorit gjeneral

Sindikata e Pavarur e RTK-së ka reaguar për zgjedhjen e drejtorit gjeneral të Radio Televizionit të Kosovës.

Ngadhnjim Kastrati zyrtarisht drejtor i përgjithshëm i RTK-së

Më 19 Prill 2019, Bordi i RTK-së kishte votuar me 6 vota për dhe një kundër për kandidatin Ngadhnjim Kastrati për pozitën e Drejtorit të Përgjithshëm.

Bordi i RTK-së votoi për Drejtorin e Përgjithshëm, epilogu i paqartë

Anëtarët e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK) kanë votuar sot për Drejtorin e Përgjithshëm të këtij televizioni, por për shkak ...

Punëtoret e RTK-së paralajmërojnë përsëri grevë dhe protesta

Sindikata e Punëtorëve të RTK-së ka paralajmëruar përsëri protestë dhe greva me qëllim të miratimit të Ligjit për RTK-në, në Kuvendin e Kosovë...