Postet nga: Arta Berisha

Besnik Boletini dhe Arta Berisha rizgjidhen anëtarë të Bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur Besnik Boletinin dhe Arta Berishen anëtarë të Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

Nënkryetarja e bordit në fund të mandatit ka disa fjalë për RTK-në

Nënkryetarja e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, Arta Berisha në përfundim të mandatit të saj në këtë pozitë ka shkruar disa fjalë për transmetuesin publik.

Konkursi për tre anëtarë të bordit të RTK-së, kryetari dhe nënkryetarja e bordit aktual nuk hynë te kandidatët më të poentuar

Mehmet Kalisi, Ilir Bytyçi, Albinot Maloku, Shukrije Rama, Naile Demiri dhe Dritan Shaipi janë kandidatët më të poentuar nga 13 kandidatët e intervistuar nga Komisioni ad-hoc i Kuvendit ...

Sindikata e Pavarur e RTK-së kërkon shkarkimin e nënkryetares së bordit, Arta Berisha

Sindikata e Pavarur e Radiotelevizionit të Kosovës ka kërkuar shkarkimin e anëtares së bordit, Arta Berisha me arsyen se e njëjta ka marrë pjesë në një ...

Radio Televizioni i Burrave 

Tri profesioniste të cilat në procese meritokratike të konkursit u përzgjodhën të merrnin pozicione udhëheqëse në Televizionin Publik(RTK) nuk u lejuan t’i marrin ato ...

Bordi i RTK-së rekomandon që të ketë barazi gjinore në të gjitha programet

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës iu ka rekomanduar të gjitha redaksive brenda këtij medium që të bëjnë përpjekje maksimale që të arrihet barazia gjinore e mysafirë...

Ndahen çmimet gazetareske për hulumtimet më të mira në fushën e shpenzimeve publike

Juria profesionale i ka bërë publike vlerësimet për gazetarët në kuadër të thirrjes për tri hulumtimet më të mira në fushën e shpenzimeve ...

Rruga e vështirë drejt transformimit të mediave në Kosovë

Raportimi se amerikanët kanë ndryshuar qëndrim dhe favorizojnë ndarjen e Kosovës apo shkëmbimin e territoreve ishte një lajm që shqetësoi qytetarët e Kosovës. ...