Postet nga: arsim halili

AGK fton Radio Kosovën ta menaxhojë situatën e Behare Bajraktarit me rregulloren e brendshme

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, AGK, ka ftuar Menaxhmentin e Radio Kosovës që ta menaxhojë situatën e gazetares Behare Bajraktari duke ndjekur rregulloret e brendshme të ...

Drejtori i Radio Kosovës reagon pas pretendimeve të gazetares se ai dha urdhër t'i merren kompjuteri dhe gjësendet personale e profesionale

Drejtori i Radio Kosovës, Arsim Halili, ka reaguar pasi gazetarja Behare Bajraktari pretendoi se ai kishte urdhëruar që asaj t'i merreshin nga zyra kompjuteri dhe i punës ...

Gazetarja e Radio Kosovës pretendon se drejtori Arsim Halili dha urdhër që t’i merren kompjuteri dhe gjësendet e saja

Gazetarja Behare Bajraktari përmes një postimi në "Facebook" ka pretenduar se drejtori i Radio Kosovës, Arsim Halili, ka dhënë urdhër që t’i merren asaj nga ...

Inspektorati i Punës e gjobit me 7 mijë euro RTK-në

Me 7 mijë euro gjobë është dënuar Radiotelevizioni i Kosovës nga Inspektorati i Punës.

Radio Televizioni i Burrave 

Tri profesioniste të cilat në procese meritokratike të konkursit u përzgjodhën të merrnin pozicione udhëheqëse në Televizionin Publik(RTK) nuk u lejuan t’i marrin ato ...

Konkursi i dyshimtë në RTK: Afërsia e anëtarëve të bordit me kandidaten e përzgjedhur

Teuta Haxhimusa-Çerkini është rrugës për t’u punësuar në Radiotelevizionin e Kosovës (RTK) në pozitën “udhëheqëse e administratës dhe burimeve njerë...

Arsim Halili emërohet drejtor i Radio Kosovës

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës me gjashtë vota pro dhe dy vota kundër ka miratuar propozimi për emërimin e Arsim Haliliit, drejtor i Radio Kosovës.

Arsim Halili “drejt” pozitës të drejtorit të Radio Kosovës

Arsim Halili, ish-zëvëdesdrejtor i Radiotelevizionit të Kosovës, është kandidati me i poentuar në konkursin për drejtor të Radio Kosovës dhe ky emër ka gjasa ...