Postet nga: rtk

Kosova ende pa tabela të unifikuara të automjeteve

Njëmbëdhjetë vite pas shpalljes së pavarësisë, Kosova nuk ka unifikuar tabelat e automjeteve.

Deklarata e Kurtit për punësimin e njëkohshëm të mjekëve sjell paknaqësi

Kandidati për kryeministër, Albin Kurti ditë më para deklaroi se gjatë qeverisjes së tij mjekët duhet të zgjedhin sektorin në të cilin duan të punojnë, pasi që ...

Studentët e UP-së në stazhin e qendrave frankofone në Francë

Desantila Muriqi, Elsa Hyseni dhe Kurbin Shala, studentë të Departamentit të Frëngjishtes në Fakultetin e Filologjisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, e përfaqësuan Kosovën ...

Shqiptohen 119 gjoba për ndotësit e mjedisit gjatë muajve shtator- tetor

Organizata joqeveritare “Let’s Do It”, ka vazhduar monitorimin e zbatimit të Udhëzimit Administrativ për Gjoba Mandatore nga inspektorët komunalë mjedisorë dhe qendrorë dhe shqiptimin e gjobave ...

Bordet në pritje të qeverisë së re për funksionalizim

Mbajtja e zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare të 6 tetorit, e ka shtyrë edhe më tej afatin e funksionalizimit të disa institucioneve të Kosovës, shumica e të cilave janë ndë...

Këshillat e mjekut si ta ulni shtypjen e gjakut

Shtypja e lartë e gjakut është sëmundje ku presioni brenda artereve është më i lartë sesa ç’duhet të jetë.

LDK akuzon RTK-në për propagandë në favor të Kadri Veselit, reagon drejtori i RTK-së

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) e ka akuzuar Radio Televizionin e Kosovës (RTK) se është shndërruar në mjet propagande të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), pë...

Në Kushtetuese dorëzohen dosje për kompensim të dëmeve të luftës

Shoqata për Dëme të Luftës “Ngritja e Zërit“, në Gjykatën Kushtetuese ka dorëzuar dosjet e radhës për kompensimin e dëmeve të ...