Postet nga: rtk

Sindikata takon Avokatin e Popullit, hapet rast për zgjedhjen e Drejtorit të Përgjithshëm të RTK-së

Sindikata e Pavarur e RTK-së është takuar sot me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari, për të diskutuar për vendimin e bordit të RTK-së për zgjedhjen e drejtorit ...

Kastrati merr zyrtarisht detyrën e drejtorit të RTK-së

Sot në RTK, në mënyrë zyrtare është bërë pranim-dorëzimi i detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Radiotelevizionit të Kosovës.

Reagon sindikata e pavarur e RTK-së për zgjedhjen e drejtorit gjeneral

Sindikata e Pavarur e RTK-së ka reaguar për zgjedhjen e drejtorit gjeneral të Radio Televizionit të Kosovës.

Ngadhnjim Kastrati zyrtarisht drejtor i përgjithshëm i RTK-së

Më 19 Prill 2019, Bordi i RTK-së kishte votuar me 6 vota për dhe një kundër për kandidatin Ngadhnjim Kastrati për pozitën e Drejtorit të Përgjithshëm.

Bordi i RTK-së votoi për Drejtorin e Përgjithshëm, epilogu i paqartë

Anëtarët e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK) kanë votuar sot për Drejtorin e Përgjithshëm të këtij televizioni, por për shkak ...

Punëtoret e RTK-së paralajmërojnë përsëri grevë dhe protesta

Sindikata e Punëtorëve të RTK-së ka paralajmëruar përsëri protestë dhe greva me qëllim të miratimit të Ligjit për RTK-në, në Kuvendin e Kosovë...

Kryeqyteti do të bëhet me Qendër të Kompetencës

Financimi i ndërtimit të Qendrës së Kompetencës në Prishtinë do ta bëjë Agjencia për Zhvillimi dhe Bashkëpunim e Luksemburgut “LUX-DEV”. Ky projekt pritët ...

Teuta Krasniqi flet për kontratën e kontestuar të kompanisë së saj me RTK-në

Sindikata e Pavarur e Radiotelevizionit të Kosovës ka reaguar ndaj kontratës së lidhur mes menaxhmentit të RTK-së dhe kompanisë  "Teuta Production Company L.L.C."  të Teuta Krasniqit ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!