Postet nga: rtk

Kryeqyteti do të bëhet me Qendër të Kompetencës

Financimi i ndërtimit të Qendrës së Kompetencës në Prishtinë do ta bëjë Agjencia për Zhvillimi dhe Bashkëpunim e Luksemburgut “LUX-DEV”. Ky projekt pritët ...

Teuta Krasniqi flet për kontratën e kontestuar të kompanisë së saj me RTK-në

Sindikata e Pavarur e Radiotelevizionit të Kosovës ka reaguar ndaj kontratës së lidhur mes menaxhmentit të RTK-së dhe kompanisë  "Teuta Production Company L.L.C."  të Teuta Krasniqit ...

Lëvizja Vetëvendosje kritikon menaxhmentin dhe raportimet e RTK-së

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media ka kritikuar menaxhmentin dhe raportimet e Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

OSBE e përkushtuar ta ndihmojë RTK-në

Sindikata e Punëtorëve e RTK-së, në vazhdën e aktiviteteve për ta kundërshtuar përfshirjen e RTK-së në Ligjin për paga, sot ka takuar Senad ...

Punëtoret e RTK-së: Leni pazaret politike, miratojeni ligjin e RTK-së

Punëtorët e Radio të Televizionit të Kosovës (RTK)  kanë protestuar para Kuvendin të Kosovës, me kërkesën që të hiqet transmetuesi publik nga ligji i ...

Mufail Limani caktohet Ushtrues Detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të RTK-së

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) në mbledhjen e mbajtur më 22.01.2019, caktoi Mufail Limanin Ushtrues Detyre të Drejtorit të Përgjithshëm të RTK-së.

Meka “pushtohet” nga karkalecat

Vendi më i shenjtë në Islam është “pushtuar” nga mijëra karkaleca, duke i detyruar pastruesit të veprojnë për t’i larguar insektet.

Kërkesat për dhurata për fëmijë në fundvit janë të mëdha

Kërkesat për dhuratat e dedikuara për fëmijë në fundvit janë të mëdha.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!