Postet nga: Besnik Boletini

Besnik Boletini rizgjidhet kryetar i bordit të RTK-së

Besnik Boletini është rizgjedhur kryetar i bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Besnik Boletini dhe Arta Berisha rizgjidhen anëtarë të Bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur Besnik Boletinin dhe Arta Berishen anëtarë të Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

'Përballja’ e bordit të RTK-së dhe sindikatave në Komisionin parlamentar për të Drejtat e Njeriut

Komisioni për të Drejtat e Njeriut thirri në takim të mërkurën, më 8 nëntor, përfaqësuesit e sindikatave të Radiotelevizionit të Kosovës dhe bordin. Kjo ...

Anulohet konkursi për drejtor të RTK 2

Konkursi për zgjedhjen e drejtorit të RTK 2 është anuluar nga komisioni i ankesave.

Deputetet Eliza Hoxha dhe Albana Bytyqi lëshojnë mbledhjen e Komisionit për Drejtat e Njeriut ku po diskutohej për RTK-në

Deputetja e PDK-së, Eliza Hoxha dhe ajo e AAK-së, Albana Bytyqi kanë lëshuar mbledhjen e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, në të cilën mbledhje po diskutohet ...

Peticioni për shkarkimin e kryetarit të Bordit të RTK-së, përballja Hoxha - Boletini në Komisionin parlamentar

Sindikata e Pavarur e RTK-së po kërkon shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së, Besnik Boletini përmes një peticioni të nënshkruar nga 361 punëtorë.

Konkursi për tre anëtarë të bordit të RTK-së, kryetari dhe nënkryetarja e bordit aktual nuk hynë te kandidatët më të poentuar

Mehmet Kalisi, Ilir Bytyçi, Albinot Maloku, Shukrije Rama, Naile Demiri dhe Dritan Shaipi janë kandidatët më të poentuar nga 13 kandidatët e intervistuar nga Komisioni ad-hoc i Kuvendit ...

Kritikohet anulimi i mbledhjes për peticionin e punëtorëve të RTK-së, opozita e quan të qëllimshëm

Komisioni për të Drejtat e Njeriut në Kuvendin e Kosovës ka anuluar dje, më 30 tetor 2023, mbledhjen e paraparë për sot (31 tetor) në të cilën ishin të ...