Postet nga: Prokuroria

Prokuroria kërcënon mjekët nëse nuk ofrohet ndihma shëndetësore emergjente

Si rrjedhojë e kërkesave për ngritje të pagës, drejtues të Federatës Sindikale e Shëndetësisë së Kosovës kanë paralajmëruar se kanë kërkesa ...

Vdes një grua pas lindjes, rasti hetohet si vdekje e dyshimtë

Një vdekje e cila ka ndodhur mbrëmë në Prishtinë po hetohet si vdekje e dyshimtë.

Arrestohet për shitje të mishit dhe qumështit pa licencë

Një pronar i një lokali në Tiranë është arrestuar nga policia për shitje të produkteve të mishit dhe qumështit, pa licencë.

Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarve për grabitje dhe vjedhje

Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka paraqitur kërkesë pranë Gjykatës Themelore në Ferizaj për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit H.V. dhe R....

Kërkohet paraburgim për vrasjen në oborrin e shtëpisë në Istog

Prokuroria Themelore e Pejës, ka paraqitur kërkesë pranë Gjykatës Themelore të Pejës, për caktimin e masës  se paraburgimit kundër të pandehurit, K.B., ...

Shtatë ftesa në Hagë, KMDLNJ reagon për mënyrën e thirrjes

KMDLNJ përmes një kumtese për media ka thënë se çdo i ftuar nga Gjykata Speciale ka të drejtë ta dijë se në çfarë cilësie po ftohet.

Prokuroria ia sekuestroi 2 milionë e 600 mijë euro 'Burdushit'

 Prokuroria Themelore në Prizren, në bazë të informacioneve dhe dëshmive të arsyeshme, si dhe në bashkëpunim me Gjykatën Themelore në Prizren dhe në koordinim me Policinë e ...

Policia e Kosovës identifikon 29 fëmijë lëmosh-kërkues

Policia e Kosovës, gjatë javës së kaluar ka filluar së zbatuari planin operativ “Identifikimi i fëmijëve lëmosh-kërkues si viktima të mundshme të trafikimit”.