Postet nga: Burgu

Burgu i Prishtinës shndërrohet në muze

Burgu i Prishtinës do të shndërrohet në muze.

Nisin procedurat për shpalljen Muze të ish-Burgut në Prishtinë

 

Deputeti Etem Arifi sot do të duhej të shkojë në burg për vuajtje të dënimit

Ndaj Deputetit Etem Arifi, i dënuar për veprën penale mashtrim me subvencione Gjykata e Prishtinës ka lëshuar urdhëresë për paraqitjen në Qendrën ...

Policia arreston qytetarin që po e kërkonte tash e një kohë

Policia e Kosovës ka njoftuar se pas publikimit të fotografisë së një personi në kërkim, qytetarët i kanë dalë në ndihmë dhe si pasojë ka rezultuar me ...

Vdes shtetasi i Shqipërisë, i burgosur në Dubravë

Një i burgosur për shitje e blerje të narkotikëve ka vdekur në Spitalin Rajonal të Pejës.

Muzikë në burg: Brenda qendrës ku të miturit edukohen përmes muzikës

Nuk pati nevojë për më shumë se 15 minuta provë disa të mitur prapa grilave ta mësojnë një këngë për ta interpretuar.

Goli Otoku: ‘Kampi i djerrë’ i Jugosllavisë për stalinistët

Libri i historianit kroat Martin Previsiç mbi kampin e burgimit të Goli Otokut të viteve 1950 eksploron metodat brutale të përdorura nga regjimi jugosllav pasi u nda nga Bashkimi Sovjetik ...

Sylejman Selimi jashtë burgut për vit të ri

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sylejman Selimi ka kaluar natën e vitit të ri jashtë burgut.