Postet nga: Prokuroria

Hetime për Pallatin e Naim Ismajlit dhe Shokëve të Tij

Të gjeturat e raportuara nga “Drejtësia në Kosovë” për ndërtimin e pallatit shumëkatësh ku ka hise edhe kryetari i Shtimes Naim Ismajli, kanë shërbyer ...

Probleme me Provat në Rastin ‘Stenta’

Të paktën katër avokatë kanë thënë se provat e dorëzuara nga prokuroria në formë të CD-ve nuk po u hapen.

Sylë Hoxha: E Dyshimtë Vdekja e Deharit

Vdekja e Astrit Deharit nga Prokuroria Themlore në Prizren është regjistruar si vdekje e dyshimtë.

‘Dreka e Gabuar’ e Gjykatësit dhe Prokurorit me të Akuzuarin

‘Dreka e Gabuar’ e Gjykatësit dhe Prokurorit me të Akuzuarin

Në edicionin e sontëm, emisioni “Drejtësia në Kosovë” sjell reportazhin hulumtues për takimet sekrete në mes prokurorit të Ferizajt Visar Musa me të akuzuarin Raif Rama.

Aktakuzë për Keqpërdorim Detyre dhe Ushtrim Ndikimi

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër personit me iniciale B.Z. që sipas saj për përfitime personale kreu keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Beka: Prokuroria Po Vëzhgon

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë Imer Beka tha se prokuroria do të ndjekë me vëmendje zhvillimet e sotme.

Bytyqi: Prokuroria Ra nën Presionin e Shoqërisë Civile

Bedri Bytyqi, drejtor i Inspektoratit i Komunës së Prizrenit, thotë se Prokuroria ra nën presion të shoqërisë civile kur nxori aktvendim për fillim të hetimeve ndaj ...

Lirohen Lokale të Uzurpuara në Prishtinë

Lajmin për lirimin e këtyre pronave e bëri të ditur Prokuroria e Shtetit me anë të një komunikate.