Ilustrim: Viza FOTO: RTK

Mashtrim për viza pune në Vushtrri, Prokuroria nis hetimet

Po vazhdojnë mashtrimet për viza pune.

Një qytetar në Vushtrri ka raportuar në Polici, se një burrë i kishte marrë 1 mijë e 490 euro me premtimin që do i rregullonte viza pune atij dhe një dëshmitari.

Sipas Policisë, ngjarja ka ndodhur më datë 7 janar 2022 dhe viktima prej asaj dite nuk kishin mundur të kontaktojë me të dyshuarin. Personi rastin e raportoi në PK më 10 mars të këtij viti.

Në konsultim me prokurorin është inicuar lënda, ka njoftuar Policia.

Rasti po vazhdon të hetohet si mashtrim, sipas Policisë.