Postet nga: kryeprokurori i shtetit

Dekretimi i Kryeprokurorit të ri, ende në pritje të vendimit të Kushtetueses

Efikasitet në rastet gjyqësore kur kanë të bëjnë me emërime në pozita të larta shtetërore, po kërkohet nga Këshilli Prokurorial e nga shoqëria ...

Abbott: Këshilli Prokurorial dhe Kryeprokurori i shtetit nuk kanë perceptim pozitiv

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se Këshillit Prokurorial i kishte ofruar ndihmë për rekrutime, por që KPK-ja e kishte refuzuar kë...

Anëtari i Këshillit Prokurorial e quan Kryeprokuror të Shtetit Isufajn edhe pse ende s`ka dekret nga Presidentja

Anëtari i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Ardian Hajdaraj gjatë ditës së djeshme ka publikuar një fotografi me Kryeprokurorin e Prokurorisë Speciale, Blerim Isufaj, ndërsa të ...

Shpërndarja e pyetjeve të testit nga kryeprokurori i Gjakovës, reagon Kryeprokurori i Shtetit

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka bërë të ditur se u.d. Kryeprokurori i Shtetit, Besim Kelmendi, do të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme pas dyshimeve pë...

Zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit, Kushtetuesja shpall të papranueshme kërkesën e Shqipdon Fazliut dhe Armend Hamitit

Gjykata Kushtetuese i ka shpallur të papranueshme mbi baza procedurale kërkesat e kandidatëve për Kryeprokuror të Shtetit, Shqipdon Fazliu dhe Armend Hamitit, të cilët e kanë ...

Prokuroria Speciale nis hetimet për rastet e dyshuara për korrupsion të raportuara në media

Prokurori i Shtetit përmes një komunikate për media ka njoftuar për nisjen e verifikimit dhe hetimit të shikimeve në media lidhur me rastet e dyshuara për ...

Iberdemaj: Gjatë procesit të zgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit nuk kishte transparencë

Blerta Iberdemaj, pjesë e Zyrës Ligjore të Rrjetit Ballkanik të Gazetarisë Hulumtuese (BIRN) e ka quajtur ‘transparencë të fasaduar’ procesin e përzgjedhjës së Kryeprokurorit të Shtetit nga ...

Mes emocionesh, Aleksandër Lumezi përmbyll mandatin si kryeprokuror i Shtetit

Aleksandër Lumezi, me një fjalim përmbyllës, i emocionuar, ka përmbyllur mandatin e tij si kryeprokuror i Shteti.