Postet nga: administrata

Ferizaj kërkon nga qytetarët të shmangin vizitat për rastet jo urgjente në komunë

Komuna e Ferizajt ka bërë reduktimin esencial të stafit nëpër departamente si pasojë e rrezikut nga coronavirusi.

Syla: Vitin 2019 po e mbyllim me digjitalizimin e arkivit të Gjilanit

Drejtoria për Administratë e Përgjithshme në Gjilan, vitin 2019 po e përmbyllë me fillimin e projektit të rëndësishëm, digjitalizimi i arkivit të Komunës, që ...

Administrata e Fakultetit në varrim, studentët e Juridikut presin për dorëzimin e fletëpagesave

Në ditën e fundit të afatit për dorëzimin e fletëpagesave për paraqitjen e provimeve në nivelin Master të Fakultetit Juridik, studentët e këtij ...

Haskuka funksionalizon sistemin e administratës në Komunën e Prizrenit

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se sistemi i administratës komunale për shërbim të qytetarëve është ...

Administrata e gjykatave dhe prokurorive në grevë të përgjithshme

Punëtorët e administratës së gjykatave dhe prokurorive të Kosovës kanë paralajmëruar grevë që nga data 4 korrik.

Kërkohet Hetim Parlamentar për Politizim të Bordeve dhe Pozitave të Larta

Kryetarja e Alternativës, deputetja Mimoza Kusari Lila bashkë me deputetin Dardan Sejdiu kanë mbledhur sot nënshkrime për inicim të një seancës plenare të Kuvendit të Kosovë...

Reformat në Administratën e Maqedonisë, në Pikën Zero

Reformimi i administratës publike në Maqedoni, për të qenë një ekip i mirëfilltë në shërbim të qytetarëve, sipas njohësve të këtij lëmi, ...

Reforma në Administratë, Sot Mbahet Takimi Ndërministrorë

Ministri i Administratës Publike dhe kryesuesi i Këshillit të Ministrave për Reformën e Administratës Publike, ministrit Mahir Yagcilar ka thirrur për sot takimin e ...