Postet nga: pagesa

Ushtarët e FSK-së lirohen edhe nga pagesa në transportin hekurudhor

Ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës janë liruar nga pagesa në transportin publik hekurudhor gjatë udhëtimit me uniformë.

ZRrE: Katër komunat e veriut nuk janë përfshirë në kalkulimin e çmimeve të energjisë

Katër komunat me shumicë serbe në veriun e Kosovës, nuk janë përfshirë në kalkulimet e Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE), në kuadër të propozimit ...

Ministrisë së Kulturës iu morën me përmbarues mbi 480 mijë për objektin që nuk e shfrytëzoi kurrë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporti ka paguar mbi 480 mijë euro për qiranë e objektit që nuk e shfrytëzoi as edhe një minutë.

Kushtetuesja vendos për pagesën e 11 milionë eurove për rrymën në veri

Gjykata Kushtetuese e Kosovës ka marrë vendim në lidhje me rastin e ndarjes së 11 milionë eurove për shpenzimet e rrymës në komunat veriore të vendit, vendim ky ...

Shqipëri, publikimi i të dhënave personale nxjerr në pah dobësitë e institucioneve

Në Shqipëri, prej disa ditësh ka lindur një debat i gjerë, pasi disa databaza me të dhëna personale të qindra mijëra qytetarëve shqiptarë, si paga, ...

Kjo është mënyra më e lehtë dhe më pak e kushtueshme për t’i paguar detyrimet financiare

Shërbimet që i marrim nga institucionet komunale dhe shtetërore dhe organizatat tjera natyrisht që duhen paguar, por në një botë dinamike na duhet të gjejmë mënyrën ...

Lista e gatshme e artikujve nga shujta prej 300 euro për punëtorët e komunës, këta të fundit thonë se nuk u lejuan të zgjedhin produktet që u nevojiten

Kuvendi Komunal i Komunës së Prishtinës më 10 nëntor ka miratuar kërkesën e Sindikatës së Shërbyesëve Civil të Komunës për pagesë ...

KOSTT ndërpret pagesën e rrymës për katër komunat veriore, skadon marrëveshja gjashtëmujore me Qeverinë

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT) ka ndërprerë mbulimin e shpenzimeve të energjisë elektrike në katër komunat me shumicë serbe në ...