Postet nga: pagesa

Ish-ministrja Dumoshi kërkoi që të paguhet bredhi i blerë në vitin 2020, Ministria e Kulturës thotë se ai u ble pa procedura të prokurimit

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka konfirmuar se nuk është kryer pagesa për një bredh të blerë në vitin 2020 në kohën kur ministre e këtij ...

Certifikata e kaltër dhe përfitime të tjera në Twitter, Elon Musk njofton për një abonim mujor prej 8 dollarësh

Elon Musk ka njoftuar të martën se Twitter do ta nisë një abonim mujor prej 8 dollarësh (rreth 8 euro), duke u blerë përdoruesve certifikatën e kaltër ...

Këtë të shtunë, Trafiku Urban liron nga pagesat të gjitha gratë dhe vajzat

Për nder të "Prishtina Rozë”, nesër më 29.10.2022 të gjitha gratë dhe vajzat do të mund të udhëtojnë pa pagesë në transportin publik të kryeqytetit.

Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut tërhiqen nga Eurovizioni i vitit të ardhshëm

Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut nuk do të konkurrojnë në Eurovizionin e vitit të ardhshëm si shkak i kostos që u duhet të paguajnë për pjesë...

Nga viti 2023 pritet që qeset e plastikës të kushtojnë deri në 10 centë në Kosovë

Organizatat joqeveritare mjedisore mirëpresin vendimin për taksimin e qeseve plastike, por e konsiderojnë diskutabile impaktin në ambient.

Netflix ka filluar me pagesa për shpërndarjen e fjalëkalimit me persona të tjerë

Platforma Netflix ka filluar testimin për shpërndarjen e fjalëkalimit të përdoruesve me persona të tjerë, në Peru, Kili dhe Kosta Rika, dhe sipas raporteve fillestare, ka ...

Arsyetimi i Zharkut për mëditjet më të mëdha se rroga (VIDEO)

Arben Zharku, gjatë kohës sa ishte drejtor i Qendrës Kinematografike të Kosovës (QKK), ka marrë mëditje që për mijëra euro tejkalonin rrogën e ...

Policia, zjarrfikësit dhe nxënësit e shkollave fillore lirohen nga pagesa e trafikut urban

Komuna e Prishtinës ka marr vendim të lirojë nga pagesa e trafikut urban Policisë, zjarrfikësit dhe nxënësit e shkollave fillore.