Postet nga: pagesa

Në emër të Komunës së Klinës kanë nënshkruar pagesa zyrtarë të paautorizuar

Komuna e Klinës ka nënshkruar pagesa në vlerë mbi 100 mijë euro nga zyrtarë të paautorizuar.

Prishtina fillon pagesat për të prekurit me COVID-19, publikohen kodet e aplikuesëve që rimbursohen këtë muaj

Pas 3 muajsh stagnim, Komuna e Prishtinës ka filluar me ekzekutimin e mjeteve për të gjithë aplikuesit që kanë rezultuar pozitiv me COVID-19, përmes: RT - PCR (pra, ...

Së shpejti Google Photos vjen me masa të reja për ruajtjen e fotografive

Google ka në plan t’i kufizojë llogaritë falas në 15 GB hapësirë ndërkohë që masat e reja do të jenë efektive duke filluar nga qershori i këtij ...

Mënyra më e shpejtë, e lirë dhe e sigurt për të realizuar pagesa dhe transfere parash

Partneri juaj VllesaPagesa ka lansuar aplikacionin për shërbime të pagesave dhe transfere parash nëpërmjet kuletës digjitale VllesaWallet.

Prej nesër fillon pagesa në parkingjet publike nën menaxhim të ‘Prishtina Parking’

Pagesat në parkingjet publike nën menaxhim të Ndërmarrjes Publike Lokale ‘Prishtina Parking’ do fillojnë prej ditës së nesërme.

Të infektuarit në pritje të parave nga Komunat

Remzi Krasniqi nga Prishtina është një nga qytetarët e parë që ka aplikuar për ndihmën financiare prej 50 eurove nga Komuna e Prishtinës, pasi ishte prekur nga ...

Të hënën afati i fundit për tatimet dhe kontributet, cila është mënyra më e lehtë për t’i paguar?

Kryerja e pagesave për tatimet dhe kontributet shpeshherë del të jetë e mundimshme dhe e mërzitshme. Pronarët mundohen të gjejnë mënyrën më të lehtë pë...

A studioni në Universitetin e Prishtinës?