Këtë të shtunë, Trafiku Urban liron nga pagesat të gjitha gratë dhe vajzat

Për nder të “Prishtina Rozë”, nesër më 29.10.2022 të gjitha gratë dhe vajzat do të mund të udhëtojnë pa pagesë në transportin publik të kryeqytetit.

Njoftimi është bërë i ditur përmes faqes zyrtare të “Trafikut Urban” në Facebook.

“Për nder të “Prishtina Rozë” më datën 29.10.2022 lirohen nga pagesa e biletës e gjithë personat e gjinisë femërore në transportin publik të “Trafikut Urban”. Të festojmë për të mbijetuarat dhe në të njëjtën kohë të inkurajojmë të gjitha që të ndërmerren veprime për vetëdijesimin dhe parandalimin e kancerit të gjirit!” – thuhet në njoftimin e N.P.K “Trafiku Urban” SH.A.