Postet nga: Mitrovica e Veriut

Nënkryetarja serbe e Mitrovicës së Veriut: Emërimi im, iniciativë e qytetarit

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, po mbahet debati me temën “Komuna e Mitrovicës së Veriut – sfidat dhe mundësitë”. Pjesëmarrëse në panel është edhe Katarina ...

Erden Atiqi flet pas betimit: Do të punojmë për të gjithë qytetarët, pa dallim e pa diskriminim

Kryetari i ri i Komunës së Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq në deklarimin e parë publik pas betimit si kryetar u zotua se do të punojë për ...

Nënkryetarja e Mitrovës së Veriut: Është koha që të ulemi së bashku dhe të punojmë

Nënkryetarja e sapo emëruar e Mitrovicës së Veriut, Katerina Axhançiq, ka thënë se është koha që të punohet së bashku dhe të vendoset se cilat ...

LIVE nga Mitrovica e Veriut - Betohet Erden Atiqi

12:00 Nënkryetarja e Mitrovicës së Veriut: Është koha që të ulemi së bashku dhe të punojmë

Atiq pritet të betohet të premten

Kryetari i  ri i Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq nga Lëvizja Vetëvendsoje që u zgjodh nga zgjedhjet e 23 prillit, pritet ta jap betimin si kryetar këtë ...

Qeveria për urën mbi Ibër: Heqja e pengesave të lëvizjes, vendim i drejtë

Qeveria e Kosovës e ka quajtur vendim të drejtë nismën e Kuvendit Komunal të Mitrovicës së Veriut për hapjen e plotë për qarkullim të urë...

Lista Serbe për propozimin e hapjes së urës së Ibrit: Shkel marrëveshjet e Brukselit dhe kërcënon drejtpërdrejt paqen në këtë zonë

Lista Serbe është shprehur kundër propozimit që është dërguar për shqyrtim në Kuvendin Komunal Mitrovicës së Veriut për të hapur për qarkullim urën ...

Zv.kryesuesi i Asamblesë së Mitrovicës së Veriut paralajmëron shqyrtimin e vendimit për hapjen e urës së Ibrit për qarkullim të automjeteve

Kuvendi Komunal i Mitrovicës së Veriut ka planifikuar që në seancën e sotme të shqyrtojë vendimin hapjen e urës mbi lumin Ibër për qarkullim të ...