Postet nga: Mitrovica e Veriut

Ambasada britanike mbështet aksionin e Policisë së Kosovës  

Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ka reaguar pas zhvillimeve në veriun e vendit dhe aksionit të Policisë së Kosovës për kontrabandë.

KMDLNJ dënon dhunën në veri, kërkon nga Policia që pa asnjë kompromis të veprojë kundër krimit të organizuar

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka reaguar pas aksionit të Policisë së Kosovës në veri të vendit, duke e dënuar ...

Partitë shqiptare dhe të komuniteve bëhen bashkë në garë për Komunën e Mitrovicës së Veriut 

Kandidati për kryetar të komunës së Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq nga Iniciativa Qytetare Mitrovica ka treguar në DebatPernime se disa parti shqiptare dhe të komuniteve janë ...

Zotimi i kandidatit Atiq për qendrat e vaksinimit në Mitrovicën e Veriut 

Kandidati për kryetar të komunës së Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq nga Iniciativa Qytetare Mitrovica ka thënë se nëse merr mandate do të sigurojnë hapë...

Debati për kryetar të Mitrovicës së Veriut - LIVE

Kandidatët e partive politike, të cilët synojnë të marrin udhëheqjen e Mitrovicës së Veriut diskutojnë në #DebatPernime për planet e tyre pas zgjedhjeve të 17 tetorit.

Komuna e Mitrovicës së Veriut mbyll dyert pas infektimit të punëtorëve me COVID-19

Që tre ditë, Komuna e Mitrovicës së Veriut i ka mbyllur dyert për qytetarët. Rrjedhimit, asnjë shërbim nuk po ofrohet për qytetarët e kë...

Partitë shqiptare sfidojnë Listën Serbe

Partitë shqiptare në Mitrovicën e Veriut, kanë vendosur që të garojnë së bashku kundër Listës Serbe, që aktualisht qeverisë në këtë komunë.

Milionat e Serbisë për fuqizimin e strukturave paralele në Kosovë

Serbia nga buxheti i saj për vitin 2021 ka ndarë 91.8 milionë euro për financimin e institucioneve paralele dhe aktiviteteve të saj në Kosovë.