(Arkiv) Policë të Kosovës në veri të Mitrovicës - Foto: KALLXO.com

Mitrovicë e Veriut, një grua raporton se dikush ia vizatojë një stemë serbe në muret e shtëpisë

Një grua nga Mitrovica e Veriut ka raportuar në Policinë e Kosovës, se në muret e shtëpisë së saj persona të panjohur i kishin vizatuar një stemë serbe.

Sipas Policisë, ankuesja nuk ishte në shtëpi që dy muaj pasi ishte dëmtuar nga vërshimet.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori dhe rastu është duke u hetuar.