Postet nga: Ministria e Bujqësisë

Inspektimi tek fermerët aplikues për subvencione, zyrtarët e Ministrisë së Bujqësisë në terren

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nën shoqërimin e Kryeshefes së Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Venera Çerkini dolën në terren ...

Rasti ndaj ish-ministrit Rikallo dhe të tjerëve, Prokuroria precizon dëmin e shkaktuar buxhetit të shtetit

Ish ministri i Bujqësisë , Pylltarisë dhe zhvillimit Rural (MBPZHR) Nenad Rikallo, Kapllan Halimi, Shefki Zeqiri, Ekrem Gjoka, Shkëlzen Morina, Leon Thaçi, Lindar Krasniqi dhe Albana Zeqiri, janë ...

Ministri Peci: Prioritet për grantet më 2023 do të jetë rritja e fondit blegtoral

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se prioritet për grantet për bujqësi në vitin 2023 do të jetë rritja e ...

Kurti: Hera e parë që buxheti për bujqësi arrin në 87 milionë euro

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti tha se për herë të parë buxheti i Ministrisë së Bujqësisë do të arrij shifrën 87 milionë euro ndërsa bashkë me ...

Vetëm Rahovecit i duhet një e treta e buxhetit të Qeverisë për dëmet në bujqësi

Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka ndarë 3 milionë euro fond për kompensimin e dëmeve të vitit 2022, ndërsa vetëm komuna e Rahovecit ka pë...

Kurti: Pas rritjes së rendimentit verës, po shtohen të mbjellat vjeshtës

Në vizitën e tij në fshatin Miresh të Komunës së Gjilanit së bashku me ministrin e Bujqësisë, Faton Peci kryeministri Albin Kurti ka thënë se kë...

Qeveria miraton draftin e planit për Strategjinë për Bujqësi

Qeveria e Kosovës ka miratuar draftin e planit të veprimit për zbatimin e Strategjisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural 2022-2028.

Mëditjet që morën ministri Faton Peci, zv.ministrat dhe stafet e tyre për gjashtë muaj

Mbi 3 mijë e 700 euro kanë marrë mëditje për udhëtime jashtë vendit për gjashtë muaj, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, zëvendësministrat dhe ...