Postet nga: Ministria e Bujqësisë

Vetëvendosje ushtroi kallëzim penal ndaj tre ish-ministrave të Bujqësisë

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar në Prokurorin Speciale një kallëzim penal ndaj tre ish-ministrave të Bujqësisë, Nenad Rikallo, Memli Krasniqi dhe Blerand Stavileci, ndaj sekretarit të ...

Taksa ‘zhdukë’ importin e grurit nga Serbia, por jo varësinë nga importi

Vendosja e takës 100 përqind ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës nga ana e Qeverisë së Kosovës vitin e kaluar, ka bërë që të ...

Ministria e Bujqësisë fton fermerët që të aplikojnë për subvencione me fond prej 25 milionë euro

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sot ka hapur fazën e aplikimit për pagesa direkte apo subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore.

Ministria e Bujqësisë hap fazën për dhënie të subvencioneve

 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot fazën e aplikimit për pagesa direkte për disa kultura dhe aktivitete bujqësore, njofton kjo ...

Banka Botërore rikonfirmon mbështetjen për bujqësinë në Kosovë

Banka Botërore do të vazhdojë mbështetjen e mëtejmë të sektorit të bujqësisë dhe zhvillimit rural në Kosovë përmes projekteve të ndryshme bujqësore. Kjo bankë ...

Hapet aplikimi për grante në bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka hapur periudhën për aplikim për disa nga masat mbështetëse për këtë vit, përmes ...

Fermeri i dosave aplikon për pemishte të dredhëzave

Raporti i auditimit të performancës “Menaxhimi i procesit të granteve dhe subvencioneve në sektorin e bujqësisë” tregon se ka mangësi në mënyrën e menaxhimit të ...

Arsyet pse vetura e qeverisë ishte në Banjën e Elbasanit

Një veturë zyrtare e Republikës së Kosovës me targat (3Z 208 16) ishte parë të hënën e kësaj jave në Elbasan të Shqipërisë, përkatësisht ...