Postet nga: Ministria e Bujqësisë

Pyllëzohen 300 hektarë tokë pyjore, procesi nis në Gjilan

Agjencia Pyjore e Kosovës, në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në vjeshtën e këtij viti ka filluar realizimin e projektit të ...

Ministria e Bujqësisë ua jep tokën me qira personave që s`merren fare me bujqësi

Ministria e Bujqësisë ka të drejtë që t’u japë me qira tokë personave fizik dhe juridik që merren me veprimtari bujqësore.

Ministria e Bujqësisë punëson 38 persona pa konkurs

Ministria e Bujqësisë ka punësuar 38 punonjës me kontrata mbi vepër dhe pa asnjë procedurë të rekrutimit.

Kërkohet shkarkimi i ministrit Rikalo

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu gjatë interpelancës së kryeministrit Ramush Haradinaj ka kërkuar që rezolutës t'i shtohet  pika për shkarkimin e Ministrit të ...

Rikalo i çon 2 milionë euro në Mitrovicën e Veriut

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural i ka ndarë 2 milionë euro për të përkrahur zhvillimin e bujqësisë në Mitrovicën e Veriut. Favorizimi i kë...

Ministri i Haradinajt Kërkon Telefona me Kamerë për ‘Selfie’ prej 8 Pixel-a

Ministria e Bujqësisë ka shpallur tender që të blejë tre telefona mobil për nevojat e kabinetit të ministrit.

Ministria e Bujqësisë Hap Periudhën e Aplikimit për Subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe veprimtari bujqësore.

Premtohet Kompensim për Bujqit e Dëmtuar nga Vërshimet

Ministria e Bujqësisë ka premtuar se do t’i kompensojë të gjithë bujqit që janë prekur nga vërshimet pas reshjeve të fundit.