Postet nga: Ministria e Bujqësisë

Katër të arrestuar në Ministrinë e Bujqësisë - VIDEO

Aksioni i Policisë brenda Ministrisë së Bujqësisë ka përfunduar. Katër persona janë nxjerrë të prangosur nga Policia.

Policia konfirmon aksionin në Ministrinë e Bujqësisë - LIVE

KALLXO.com para pak minutave raportoj se në Ministrinë e Bujqësisë në Prishtinë është duke u zhvilluar një bastisje nga ana e policisë.

Bastisja në Ministrinë e Bujqësisë, në vendin e ngjarjes edhe Kryeprokurori i Prishtinës - LIVE

Kryeprokurori i Prishtinës, Kujtim Munishi është parë duke dalë nga objekti i Ministrisë së Bujqësisë, aty ku që nga mëngjesi i sotëm është kryer një aksion ...

Borxhet e ndjekin ‘këmba këmbës’ buxhetin e Ministrisë

Edhe në raportin e Auditimit për vitin 2019, për Ministrinë e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR), Auditori dha opinion të pa modifikuar, ku sipas raportit, pasqyrat financiare ...

Besian Mustafa: Nuk fitojmë fonde për bujqësi nga BE-ja për shkak se nuk kemi akreditim

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, përballë Jeta Xharrës ka folur lidhur me mungesën e akreditimit që i ka përjashtuar nga marrrja ...

Gjetjet e Auditorit për Ministrinë e Bujqësisë: 88 punonjës me kontrata mbi vepër

Raporti i Auditorit për Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural  evidenton se ky dikaster qeveritar  ka angazhuar gjithsej 88 zyrtarë përmes marrëveshjeve për shërbime ...

Ministria e Bujqësisë vonoi pagesat ndaj fermerëve, obligimet kalojnë 8 milionë euro

Raporti i Auditorit për dikasterin qeveritar të bujqësisë në Kosovë, bën të ditur se Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, vitin 2019 e përmbylli me 8,232,624 ...

Ministria e Bujqësisë dha tender mbi 176 mijë euro për analizat e tokës të cilat mund t’i kryente vetë

Në raportin e Auditorit për Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, thuhet se kjo ministri kishte angazhuar kompani private për t’i kryer analizat e tokë...