Postet nga: Ministria e Bujqësisë

UNDP Vazhdon Përkrahjen për Ministrinë e Bujqësisë

Zëvendës përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Alessandra Roccasalvo gjatë një takimi me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) Memli Krasniqi, theksoi se ...

400 Mijë Euro për Eliminim të Rriqrave

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka ndarë 400 mijë euro për të realizuar fushatën për parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo dhe eliminimin e rriqrave ...

Subvencione për Fermerët e Listës së Zezë

Në një njoftim të Ministrisë së Bujqësisë thuhet se të gjithë fermerët të cilët në vitin 2014 dhe 2015 kanë hyrë në listën e zezë, janë hequr nga ...

Krasniqi: 1600 Vende Pune në Bujqësi

Sipas Krasniqit, Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në vitin 2015 implementoi projektin më të madh deri më tash që kap vlerën e 43 milionë eurove.

Mjetet e Qeverisë të Pakta për Dëmet në Malishevë

Qeveria e Kosovës ndau sot në mbledhjen e saj 159 mijë euro për dëmet nga vërshimet e janarit në disa komuna të Kosovës.

Grantet, Radhë të Gjata të Aplikuesve në Ditën e Fundit

E marta ishte dita e fundit kur fermerët kosovarë mund të aplikonin për të përfituar grante për bujqësi të ofruara nga Ministria e Bujqësisë. ...

Subvencionet e Ministrisë Krijojnë Radhë të Gjata në Komunë

Ministria e Bujqësisë dhe Blegtorisë ka hapur aplikimet për subvencionet të cilat do t’ua ndajë qytetarëve.

‘Vlojnë’ Problemet e Qumështarëve të Kosovës

Sektori i qumështit përballet me probleme të mëdha përderisa prodhimi në vitin 2014 ka arritur pikën më të ulët që nga viti 2007, ndërsa importi ...