Postet nga: Ministria e Bujqësisë

Imri Demelezi emërohet zëvendësministër i Bujqësisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar Imri Demelezin zëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Ministri kjo që udhëhiqet nga ...

Besian Mustafa pranon detyrën si ministër i Bujqësisë

Besian Mustafa ka pranuar sot detyrën e re si ministër i ri Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Reagojnë zyrtarët e Ministrisë së Bujqësisë të akuzuar nga Prokuroria Speciale

Sekretari i Ministrisë së Bujqësisë, Kapllan Halimi, dhe Kryeshefi i Agjencisë për Zhvilimin e Bujqësisë (AZhB), Ekrem Gjokaj,  kanë reaguar pasi Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë pë...

Hulumtimi i KALLXO.com, aktakuzë ndaj Nenad Rikallos dhe Sekretarit të Ministrisë

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë për ish ministrin e Bujqësisë, Nenad Rikalo dhe 7 personave të tjerë, për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Në ...

Fermerët ankohen për vonesa të subvencioneve

Fermerët kosovarë të cilët kanë përfituar subvencione nga ana e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ende nuk i kanë pranuar mjetet nga kjo e ...

Punëtorët e Ministrisë së Kulturës ende protestojnë ndaj largimit nga objekti

Punëtorët e Ministrisë së Kulturës kanë hyrë sot në ditën e pestë të protestës  për të kundërshtuar largimin nga objekti aktual.

Ministria e Bujqësisë: Vetëvendosje ushtroi kallëzim penal për poena politike

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka reaguar pas kallëzimit penal të Lëvizjes Vetëvendosje për keqpërdorimet me subvencione bujqësore në këtë ...

Vetëvendosje ushtroi kallëzim penal ndaj tre ish-ministrave të Bujqësisë

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar në Prokurorin Speciale një kallëzim penal ndaj tre ish-ministrave të Bujqësisë, Nenad Rikallo, Memli Krasniqi dhe Blerand Stavileci, ndaj sekretarit të ...