Postet nga: Albana Zeqiri.

Akuzohen se e dëmtuan buxhetin për 4 milionë euro, gjykimi i ish-ministrit dhe zyrtarëve të Ministrisë së Bujqësisë prek fundin

Gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo, dhe të akuzuarve të tjerë në këtë rast - Kapllan Halimi, Shefki Zeqiri, Ekrem Gjoka, Shkëlzen Morina, Leon Thaçi, ...

Rasti ndaj ish-ministrit Rikallo dhe të tjerëve, Prokuroria precizon dëmin e shkaktuar buxhetit të shtetit

Ish ministri i Bujqësisë , Pylltarisë dhe zhvillimit Rural (MBPZHR) Nenad Rikallo, Kapllan Halimi, Shefki Zeqiri, Ekrem Gjoka, Shkëlzen Morina, Leon Thaçi, Lindar Krasniqi dhe Albana Zeqiri, janë ...

Mbrojtësi i Nenad Rikallos: Gjejeni një ekspert tjetër ose urdhëroni një super-ekspertizë!

Mbrojtësi i ish-ministrit të Bujqësisë Nenad Rikallo, Miodrag Bërklaq, i pakënaqur me ekspertizën e ekspertit financiar, kërkoi nga Gjykata që të caktohet një ekspert ...

Fillon rishtazi gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo dhe të tjerëve për korrupsion

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar rishtazi gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo, dhe ndaj Kapllan Halimit, Shefki Zeqirit, Ekrem Gjokës, Shkëlzen Morinës, ...

Dështon seanca ndaj ish ministrit Rikallo

Ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë Nenad Rikallo dhe të akuzuarve tjerë, për arsye të mungesës së njërit nga gjyqtarët e ...

Apeli konfirmon aktakuzën ndaj ish-ministrit Nenad Rikallo dhe 7 zyrtarëve të Ministrisë së Bujqësisë

Gjykata e Apelit ka vërtetuar aktakuzën ndaj Nenad Rikallos, ish-ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), sekretarit të përgjithshëm të kësaj Ministrie, ...

Ish-ministri nga Lista Serbe dhe zyrtarët e lartë të Ministrisë së Bujqësisë dalin në gjyq për grantet e ministrisë

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur shqyrtimi i dytë, në rastin për korrupsion ndaj Nenad Rikalo, ish-ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), sekretarit ...