Postet nga: grantet

Akuzohen se e dëmtuan buxhetin për 4 milionë euro, gjykimi i ish-ministrit dhe zyrtarëve të Ministrisë së Bujqësisë prek fundin

Gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo, dhe të akuzuarve të tjerë në këtë rast - Kapllan Halimi, Shefki Zeqiri, Ekrem Gjoka, Shkëlzen Morina, Leon Thaçi, ...

Gratë e rikthyera nga Siria dhe Iraku  nisin të shesin produktet e tyre

Deri në vitin 2019 të burgosurit në Kosovë ndiqnin vetëm disa programe të ngushta të trajnimit të cilat i aftësonin ata për ndërtimtari dhe bujqësi.

Kosova përfiton mbi 57 milionë euro grante nga Korniza Investuese e Ballkanit Perëndimor

Bordi Operacional i Kornizës Investuese të Ballkanit Perëndimor (WBIF), ka miratuar tri aplikime për fonde të  Kosovës, duke mundësuar përfitimin e granteve në vlerë...

Kurti tregon për grantet që do të jepen për komunitete

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, bashkëbisedoi sot me përfaqësuesit e komunitetit ashkali për sfidat dhe mundësitë e këtij komuniteti, në tryezën e ...

Instituti GAP: Përkundër granteve dhe subvencioneve në bujqësi, nuk janë arritur rezultatet e pritura

Instituti GAP sot prezantoi gjetjet e raportit të "Ndikimit të subvencioneve dhe granteve në prodhimin bujqësor".

Dështon seanca ndaj Nenad Rikalos dhe të tjerëve të akuzuar për korrupsion

 

Nën dyshimin e keqpërdorimit të 4 milionë eurove, ka vazhduar gjyqi ndaj ish ministrit Rikallo dhe të tjerëve

Ish-ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe 7 ish- zyrtarë të tjerë të akuzuar për korrupsion, sot, në Gjykatën e Prishtinës, dhanë fjalën ...

Apeli konfirmon aktakuzën ndaj ish-ministrit Nenad Rikallo dhe 7 zyrtarëve të Ministrisë së Bujqësisë

Gjykata e Apelit ka vërtetuar aktakuzën ndaj Nenad Rikallos, ish-ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), sekretarit të përgjithshëm të kësaj Ministrie, ...