Postet nga: Malisheva

Gjendet një mjet i pashpërthyer në Malishevë

Një person dje me 24.02.2024 ka raportuar në polici se derisa ishte duke pastruar një arë në fshatin Lladroviq të Malishevës, ka hasur në një mjet të dyshuar të pashpë...

Specialja arreston ish-kryetarin e Malishevës

Isni Kilaj, ish-kryetari i Komunës së Malishevës, është arrestuar mbrëmë nga Gjykata Speciale.

Arrestohen në Malishevë e Istog dy të dyshuar me urdhërarrest nga autoritetet italiane

Policia e Kosovës ka njoftuar se janë arrestuar dy të dyshuar ndaj të cilëve ka pasur urdhërarrest ndërkombëtarë.

VIDEO - Banesat e ndërtuara nga ndërkombëtarët, disa banorë të Malishevës kërkojnë t’i marrin në pronësi

Në lagjen "Mirëdita" të Malishevës janë disa banesa të cilat janë ndërtuar nga ndërkombëtarët si ndihmë e luftës.

Malisheva pa energji elektrike, reagon kryetari Ekrem Kastrati

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati ka reaguar pasi tash e sa ditë disa fshatra të kësaj komunë janë përballur me mungesë të energjisë elektrike ...

KEDS: Rikthehet furnizimi me rrymë në Malishevë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike (KEDS) ka bërë të ditur se janë sanuar dëmet dhe është rikthyer furnizimi me energji elektrike në Malishevë.

ZKA: Malisheva pagoi mbi 1 milion euro në procedura përmbarimore/gjyqësore

Zyra Kombëtare e Auditorit ka gjetur dobësi në menaxhimin dhe raportimin e obligimeve dhe kostot e procedurave përmbarimore nga ana e Komunës së Malishevës gjatë ...

ZKA: Malisheva regjistroi pasuri që s’i plotësoi kushtet të regjistrohet si pasuri e komunës

Zyra Kombëtare e Auditorit ka gjetur dobësi në menaxhimin e pasurive jo-financiare nga ana e Komunës së Malishevës për vitin 2021.