Postet nga: Ministria e Bujqësisë

Borxhet e ndjekin ‘këmba këmbës’ buxhetin e Ministrisë

Edhe në raportin e Auditimit për vitin 2019, për Ministrinë e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR), Auditori dha opinion të pa modifikuar, ku sipas raportit, pasqyrat financiare ...

Besian Mustafa: Nuk fitojmë fonde për bujqësi nga BE-ja për shkak se nuk kemi akreditim

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, përballë Jeta Xharrës ka folur lidhur me mungesën e akreditimit që i ka përjashtuar nga marrrja ...

Gjetjet e Auditorit për Ministrinë e Bujqësisë: 88 punonjës me kontrata mbi vepër

Raporti i Auditorit për Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural  evidenton se ky dikaster qeveritar  ka angazhuar gjithsej 88 zyrtarë përmes marrëveshjeve për shërbime ...

Ministria e Bujqësisë vonoi pagesat ndaj fermerëve, obligimet kalojnë 8 milionë euro

Raporti i Auditorit për dikasterin qeveritar të bujqësisë në Kosovë, bën të ditur se Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, vitin 2019 e përmbylli me 8,232,624 ...

Ministria e Bujqësisë dha tender mbi 176 mijë euro për analizat e tokës të cilat mund t’i kryente vetë

Në raportin e Auditorit për Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, thuhet se kjo ministri kishte angazhuar kompani private për t’i kryer analizat e tokë...

Bujqit protestojnë para Ministrisë së Bujqësisë, Besian Mustafa u premton përkrahje

Të pakënaqur me mbështetjen institucionale, një numër i bujqve nga rajonet e ndryshme të Kosovës, të udhëhequr nga Federata Sindikale e Bujqve të Kosovës (...

Ministri Mustafa thotë se është dyfishuar buxheti për pagesat direkte për bujqit

Ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa, ka thënë se është dyfishuar buxheti për pagesat direkte për vitin 2020 për bujqit.

Auditori: Ministria e Bujqësisë vonoi pagesat për grante deri në 6 muaj

Zyra e Auditorit ka vërejtur se në 35 raste ka pasur vonesa në realizimin e pagesave të granteve nga ana e Ministrisë së Bujqësisë në vlerë 1,653,384 euro.