Postet nga: Jeta në Kosovë

Florent Hadërgjonaj tregon pse vendosi të luajë për Kosovën

Kombëtarja e Kosovës prej muajit maj e përforcoi krahun e djathtë të mbrojtjes me  lojtarin e Huddersfieldit, Florent Hadergjonaj.

Çka ndodh me dialogun Kosovë-Serbi , pas Samitit të Berlinit?

Mbledhia e liderëve kosovarë dhe serb në Berlin në prill të këtij viti po shihet si i pa rezultat për progres në marrëdhëniet e kë...

Çka ndodh me dialogun Kosovë-Serbi , pas Samitit të Berlinit?

Mbledhia e liderëve kosovarë dhe serb në Berlin në prill të këtij viti po shihet si i pa rezultat për progres në marrëdhëniet e kë...

Intervistë me Kadri Veselin

Intervistë me Kadri Veselin

Kryeparlamentari i Kosovës dhe kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës ishte mysafinë emisionin ‘Jeta në Kosovë’.

Kadri Veseli sonte në ‘Jeta në Kosovë’

Kryeparlamentari i Kosovës dhe kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës sot vjen në një intervistë ekskluzive në emisionin ‘Jeta në Kosovë’.

Sistemi i integruar i drejtësisë, marëveshja në letër dhe sfidat në terren

Lufta për largimin e një sistemi paralel të drejtësisë në veriun e Kosovës dhe sfidat e serbëve të Kosovës për pajisje me dokumente valide, ...

Këshillat se si të paraqiteni në një intervistë pune

Janë shumë detaje që mund të ju duken aspak të rëndësishme por që në fakt kompania që po synoni të bëheni pjesë nuk do t'ju pranojë. Një ...

DebatPernime për rininë në Kosovë

Rreth 200 të rinj u mblodhën në një sallë në Prishtinë për të dëgjuar debatin lidhur me këtë kategori të shoqërisë.