Intervistë me Jetlir Zyberaj nga Ministria e Punëve të Jashtme

Pagesat për njohje dhe punësimet e pakontrolluara në Ministrinë e Punëve të Jashtme ishin vetëm disa nga temat e diskutimit në emisionin e sotëm “Jeta në Kosovë”.

Jetlir Zyberaj, këshilltar i Ministrit të Jashtëm në detyrë, Behgjet Pacolli do të përgjigjet në shumë pretendime të ngritura nga kallëzuesi Bedri Emini.

A u pagua për njohjet e Kosovës dhe sa para u mbeti borxh shteti vendeve afrikane?

Çka ndodhi në votimin për anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL?

Pse po lulëzon nepotizmi brenda politikës së jashtme?

Më poshtë gjeni linkun e transmetimit të emisionit:

 

Emisioni Jeta në Kosovë transmetohet çdo të enjte nga ora 20:15 dhe drejtpërdrejt në Facebook të KALLXO.com. Repriza shfaqet të premten në mesditë.