Postet nga: Bedri Emini

Zyrtari i MPJ nuk e di pse Presidenti ishte në Dubai gjatë votimit për INTERPOL

Jetlir Zyberaj, këshilltar i ministrit në detyrë të Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, e ka konfirmuar se në Dubai, ditën kur u votua për anëtarë...

Zyberaj mohon se u premtuan 200 mijë euro për një njohje nga Behgjet Pacolli?

Javën e kaluar, në një intervistë për Jeta në Kosovë, një lobist nga Llapushniku i Drenasit, Bedri Emini, deklaroi se për një njohje të shtetësisë së ...

‘Dora e djathtë’ e Pacollit konfirmon se Bedri Emini u autorizua për lobim

Jetlir Zyberaj, shefi i kabinetit të ministrit në detyrë të Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, në një intervistë në Jeta në Kosovë ka konfirmuar se Bedri Emini u autorizua ...

Rrëfimi i kallxuesit për diplomacinë e ‘Bacit’ - VIDEO

Bedri Emini, një person nga Llapushniku i Drenasit që merret me ndërtime po pretendon se u premtuan dhe u paguan njohjet për shtetësinë e Kosovës dhe ...

Këshilltari i Pacollit komenton akuzat e Bedri Eminit

Lobuesi të cilin e mandatoi vetë Behgjet Pacolli, Bedri Emini, ka akuzuar kryediplomatin se nuk ia ka kryer disa borxhe pasi që ai i ka harxhuar për lobimet në ...

Jeta në Kosovë: Politika e Jashtme e Kosovës

Sonte emisioni “Jeta në Kosovë” solli rrëfimet nga prapaskena për njohjet e Kosovës dhe dështimin në INTERPOL.

Dështimi në INTERPOL, Lobisti: Thaçi u lajke në deti

Kosova ka dështuar në vitin 2018 për tu bërë pjesë e Organizatës më të madhe Ndërkombëtare të Policisë.

Pse votoi Kameruni kundër Kosovës në INTERPOL?

Kosova nuk e ka marr votën pro nga shteti i Kamerunit për tu anëtarësuar në INTERPOL.