Postet nga: Gëzim Retkoceri

Ish i akuzuari thotë që nuk e njeh “Çekiçin” nga i cili rasti mori edhe emrin

Osman Spahiu, ish i akuzuar, tani dëshmitar ka deklaruar në Gjykatën e Prishtinës për rrjedhën e ngjarjes në lidhje me vrasjen e Naim Hajrizit në ...

Eprori i Policisë Emin Beqiri tregon me kërkesë të kujt kishte dalë në vendin e ngjarjes në ditën kur ishte vrarë Naim Hajrizi më 2009-ën

Eprori policor, Emin Beqiri ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prishtinës, për rastin e vrasjes së Naim Hajrizit në vitin 2009 në Lipjan.

Tensione në Gjykimin “Maratonik” për vrasjen e Naim Hajrizit

Tensione mes palevë e kanë përshkuar edhe seancën e sotme, ku Gëzim Retkoceri dhe Osman Spahiu po gjykohen për vrasjen e Naim Hajrizit.

Vrasja e Naim Hajrizit, të akuzuarit marrin në pyetje njëri tjetrin në gjykatë

Në gjykimin që po zhvillohet për vrasjen e tani të ndjerit Naim Hajrizit, i akuzuari Osman Spahiu u morr në pyetje nga i akuzuari tjetër Gëzim Retkoceri ...

Pas 10 viteve në paraburgim, i akuzuari fillon të flasë për vrasjen e Naim Hajrizit

I akuzuar për rastin e vrasjes së Naim Hajrizit, vrasje që ka ndodhur 10 vjet më parë, Osman Spahiu ka vendosur më në fund të flasë për këtë ...

Tensione në gjykimin për vrasjen e Naim Hajrizit

Seanca e sotme e gjykimit të Gëzim Retkocerit dhe Osman Spahiut, të akuzuar për vrasjen e Naim Hajrizit 10 vjet më parë, është përshkuar me tensione.

Fotografitë e veturës së të ndjerit shkaktojnë tensione në gjykimin për vrasje

Seanca gjyqësore në gjykimin për vrasjen e Naim Hajrizit, vrasje kjo e cila ka ndodhur 10 vite më parë, për të cilën akuzohen Gëzim Retkoceri dhe ...

Fjalosje në gjykimin për vrasjen e Naim Hajrizit

Familjarë të Naim Hajrizit kanë drejtuar fjalë të ashpra dhe fyese ndaj të afërmve të të akuzuarit Gëzim Retkoceri dhe vetë të akuzuarit.