Postet nga: Gëzim Retkoceri

Shtyhet Seanca në Rastin ‘Çekiçi’

Gjykimi për vrasjen e Naim Hajrizit, në rastin e njohur si “Çekiçi”, u shty në mungesë të kushteve për mbajtjen e shqyrtimit gjyqësor.

Eksperti: Vdekja e Hajrizit do Ndodhte edhe Sikur të Mos Digjej

Në gjykimin e njohur si “Çekiçi” për vrasjen e Naim Hajrizit u dëgjua eksperti i mjekësisë ligjore, Arsim Gërxhaliu, si dhe eksperti i ADN- së, ...

Vazhdon Gjykimi ‘Maratonik’ për Vrasjen e Naim Hajrizit

Fitim Jashanica dhe Gëzim Ahmeti ishin dëshmitarët e ftuar nga prokuroria në gjykimin për vrasjen e Naim Hajrizit, për të cilën po gjykohen Gë...

Refuzohet Kërkesa për Përjashtimin e Prokurores në Gjykimin për Vrasje

“Refuzohet kërkesa e të akuzuarit Gëzim Retkoceri, e parashtruar nga avokatja Fehmije Gashi-Bytyqi për përjashtimin e prokurores së Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës ...

Policia Ndërhyn për t’i Ulur Gjakrat në Seancë

Policia Ndërhyn për t’i Ulur Gjakrat në Seancë

Policia është dashur të ndërhyjë për të ulur tensionet në mes të familjarëve të të ndjerit Naim Hajrizi dhe të akuzuarve Gezim Retkoceri dhe Osman Spahiu në ...

Mungojnë Shkresat, Shtyhet Seanca në Apel

Mungojnë Shkresat, Shtyhet Seanca në Apel

Ankesat e avokatëve të të akuzuarve, Gëzim Retkoceri dhe Osman Spahiu, ishte paraparë të dëgjoheshin sot në Gjykatën e Apelit, por kjo nuk ndodhi pasi që ...