Postet nga: çekiçi

Rasti 'Çekiçi' - 30 vite burgim ndaj të akuzuarit Gëzim Retkoceri

Për herën e 3 dënohet me burgim Gëzim Retkoceri për vrasjen e Naim Hajrizit në prill të vitit 2009.

Ish i akuzuari thotë që nuk e njeh “Çekiçin” nga i cili rasti mori edhe emrin

Osman Spahiu, ish i akuzuar, tani dëshmitar ka deklaruar në Gjykatën e Prishtinës për rrjedhën e ngjarjes në lidhje me vrasjen e Naim Hajrizit në ...

Eprori i Policisë Emin Beqiri tregon me kërkesë të kujt kishte dalë në vendin e ngjarjes në ditën kur ishte vrarë Naim Hajrizi më 2009-ën

Eprori policor, Emin Beqiri ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prishtinës, për rastin e vrasjes së Naim Hajrizit në vitin 2009 në Lipjan.

Dëshmon polici që hetoi vrasjen në rastin “Çekiçi” në Lipjan

Është mbajtur shqyrtimi gjyqësor për rastin që mban emrin “Çekiçi”, ku është dëgjuar polici hetues në cilësinë e dëshmitarit i ftuar nga mbrojtja e ...

Shtyhet seanca për rastin e njohur si “Çekiçi”

Prokuroria akuzon, Gëzim Retkocerin, për vrasjen e Naim Hajrizit. Në seancën e sotme prokurorja e rastit Fikrije Zejnullahu, tha se mbetet pranë fjalës hyrëse të ...

Reagon ndaj të akuzuarit vëllai i të vrarit në rastin Çekiçi “Betohem, ky e ka mbytë”

Halim Hajrizi, vëllai i Naim Hajrizit, për vrasjen e të cilit akuzohet Gëzim Retkoceri, ka reaguar sot në Gjykatën e Prishtinës.

Pas 9 vitesh prokurorja riakualifikoi veprën për njërin të akuzuar në rastin e vrasjes së Naim Hajrizit

Gjykimi maratonik ndaj Gëzim Retkocerit e Osman Spahiut për vrasjen e Naim Hajrizit pasoi me rikualifikimin  e veprës penale. Prokuroria fillimisht e ngarkonte Gëzim Retkocerin dhe ...