Postet nga: apeli

Apeli zgjodhi anëtaren për Këshillin Gjyqësor

Gjykata e Apelit ka mbajtur procesin i përzgjedhjes së gjyqtarëve të propozuar për anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës nga radhët e ...

Apeli kthen në rivendosje kërkesën për hudhje të aktakuzës ndaj gjyqtarit Sali Berisha

Gjykata e Apelit, e ka kthyer në rivendosje çështjen e refuzimit të kërkesës për hudhje të aktakuzës dhe kundërshtimit të provave ndaj gjyqtarit Sali Berisha.

I akuzuari për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi, Alban Sylafeta, deklarohet për fajësinë

Gjykimi ndaj Alban Sylafeta, ish-komercialisti i kompanisë mobile IPKO-s, i akuzuar për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi dhe falsifikimit të dokumentit, u deklarua i pafajshëm.

Gjakovë - Shtyhet seanca ndaj ish-punëtorit, i akuzuar për përvetësimin e parave të kompanisë

Gjykimi ndaj Alban Sylafeta, ish-komercialisti i kompanisë mobile IPKO, i akuzuar për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi dhe falsifikimit të dokumentit, u shty për datën 18 shkurt.

Gjykata Supreme e kthen në rigjykim rastin e mërgimtarit të akuzuar për aksident trafiku

Deri në Gjykatën Supreme të Kosovës ka shkuar rasti i një mërgimtari, i cili nga Prokuroria e Mitrovicës po akuzohet se ka shkaktuar aksident trafiku me ...

Kush është Tomislav Petroviq – Gjyqtar i emëruar në Departamentin Special në Apel

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, në një takim të mbajtur të hënën ka caktuar tre gjyqtarë për Gjykatën e Apelit – Departamentin Special.

Alban Sylafeta pritet të gjykohet për keqpërdorim të autorizimeve dhe falsifikim

Alban Sylafeta, ish-komercialisti në një kompani private, i akuzuar për përvetësim të 3,660 euro nga kompania dhe falsifikim të dokumentit zyrtar, nuk do të vazhdojë të gjykohet më ...

'Arratisja nga QKUK', Sami Lushtaku më 30 tetor para Apelit

Lufta për drejtësi në mes Prokurorisë dhe ish kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtaku për rastin e njohur “Arratisja nga QKUK” do të zhvillohet në Gjykatën e ...