Postet nga: Gëzim Retkoceri

Vrasja e Naim Hajrizit, të akuzuarit me pranga u sollën në gjykatë

Gëzim Retkoceri dhe Osman Spahiu u sollën të prangosur në sallën ku do të  mbahet gjykimi për rastin e vrasjes së Naim Hajrizit.

Tensione në Gjykimin “Maratonik” për vrasjen e Naim Hajrizit

Tensione mes palevë e kanë përshkuar edhe seancën e sotme, ku Gëzim Retkoceri dhe Osman Spahiu po gjykohen për vrasjen e Naim Hajrizit.

Vrasja e Naim Hajrizit, të akuzuarit marrin në pyetje njëri tjetrin në gjykatë

Në gjykimin që po zhvillohet për vrasjen e tani të ndjerit Naim Hajrizit, i akuzuari Osman Spahiu u morr në pyetje nga i akuzuari tjetër Gëzim Retkoceri ...

Pas 10 viteve në paraburgim, i akuzuari fillon të flasë për vrasjen e Naim Hajrizit

I akuzuar për rastin e vrasjes së Naim Hajrizit, vrasje që ka ndodhur 10 vjet më parë, Osman Spahiu ka vendosur më në fund të flasë për këtë ...

Tensione në gjykimin për vrasjen e Naim Hajrizit

Seanca e sotme e gjykimit të Gëzim Retkocerit dhe Osman Spahiut, të akuzuar për vrasjen e Naim Hajrizit 10 vjet më parë, është përshkuar me tensione.

Fotografitë e veturës së të ndjerit shkaktojnë tensione në gjykimin për vrasje

Seanca gjyqësore në gjykimin për vrasjen e Naim Hajrizit, vrasje kjo e cila ka ndodhur 10 vite më parë, për të cilën akuzohen Gëzim Retkoceri dhe ...

Fjalosje në gjykimin për vrasjen e Naim Hajrizit

Familjarë të Naim Hajrizit kanë drejtuar fjalë të ashpra dhe fyese ndaj të afërmve të të akuzuarit Gëzim Retkoceri dhe vetë të akuzuarit.

Polici Hetues: Kufoma Ishte Gjysmë e Djegur Kur Arritëm

Në gjykimin ku Gëzim Retkoceri dhe Osman Spahiu akuzohen për vrasjen makabre të Naim Hajrizit, dëshmoi polici hetues, Zymer Gashi, njëri nga hetuesit kryesor të rastit.