Postet nga: Berat Tmava

Gjykata e Pejës refuzon kërkesën e OAK për inicim të procedurës disiplinore ndaj gjyqtares në rastin e Shaban Gogajt

Gjykata e Pejës e ka refuzuar si të pabazuar kërkesën këshillit të Oda e Avokatëve të Kosovës për inicim të procedurës disiplinore ...

Vrasja e para 32 viteve në Deçan, eksperti: Është e pamundur të përcaktohen sa persona i kanë shkaktuar 16 plagët në trupin e 25 vjeçarit

Naim Uka, ekspert mjekoligjor, sot para gjykatës së Pejës, tha se 16 plagët në trupin e të ndjerit, 25 vjeçarit Zekë Ukaj, ishin shkaktuar me thikë.

Vrasja e para 30 viteve në Deçan, dëshmitari: Viktima ishte i shpuar në disa vende në trup

Avdi Loshaj ka dëshmuar sot në Gjykatën e Pejës në lidhje me vrasjen e vitit 1989 të 25-vjeçarit Zekë Ukaj.

Zhdukja e biznesmenit nga Prishtina, familja dyshon te klienti i tij

Pasditen e 8 prillit të muajit të kaluar, biznesmeni Bedri Rexhepi ka dalë nga banesa e tij e cila gjendet në “Rrugën B” dhe që nga ajo ditë e deri ...

Zhdukja e biznesmenit nga Prishtina- LIVE

Në emisionin KALLXOPernime po transmetohet rrëfimi i familjarëve të biznesmenit nga Prishtina, Bedri Rexhepi i zhdukur tash e 49 ditë.

Pas rinisjes së gjykimit për vrasjen e Agonis Tetajt, pala e të akuzuarit konteston ndryshimin e cilësimit juridik

Procesi gjyqësor për vrasjen e Agonis Tetajt ka vazhduar sot në Gjykatën e Pejës me një aktakuzë të ndryshuar sa i përket cilësimit juridik.

Arsyet e gjykatës për rihapjen e gjykimit të vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykata Themelore e Pejës sot ka marrë vendim për rihapje të shqyrtimit gjyqësor ndaj Shaban Gogajt, i cili po gjykohet për vrasjen e tani të ndjerit ...

Sëmuret i akuzuari, dështon seanca kundër ish-anëtarëve të bordit të Bankës për Biznes

Seanca kundër të akuzuarve, Nazmi Mustafa, Nail Reshidi, Skender Blakqori, Ismet Brajshori, Islam Zekaj, Sherafedin Zhitia, Zylfi Arifaj, Pashk Bala që ishte caktuar të mbahet sot ka dështuar.