Postet nga: ajri i ndotur

Ajri i pashëndetshëm në Prishtinë, IKSHPK jep rekomandime

Cilësia e ajrit në Prishtinë është i pashëndetshëm, me indeks të ndotjes 163 AQI.

Ajri i ndotur në Prishtinë, këto janë rekomandimet e IKSHPK-së

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se ajri në Prishtinë nuk është në gjendjen më të mirë të mundshme.

IKSHPK: Qëndroni në shtëpi, ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka dalur me disa rekomandime për qytetarët për shkak të ajrit të ndotur në Prishtinë.

Qeveria lokale në Sarajevë shpall gjendje alarmi për shkak të ndotjes së ajrit

Pushteti lokal në Sarajevë ka shpallur gjendje alarmi të enjten, pasi kryeqyteti i Bosnjë e Hercegovinës është njëri ndër qytetet më të ndotura në botë në ditë...

Sarajeva, qyteti me ajrin më të ndotur në botë

Kryeqyteti i Bosnje – Hercegovinës, Sarajeva, është në krye të listës së qyteteve me ajrin më të ndotur në botë, sipas të dhënave të platformës AirVisual, e ...

Morina: Qytetarët duhet të qëndrojnë brenda që të mbrohen nga ajri i ndotur

Pulmologu Besim Morina ka treguar në emisionin "Kallxo Përnime" se te shëndeti i qytetarëve ndikon shumë ndotja e ajrit.

Prizreni zgjohet me cilësi të dobët të ajrit

Matjet e Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës (IHMK) tregojnë se vetëm në Mitrovicë dhe në Palaj ka cilësi të mirë të ajrit këtë mëngjes.

Prishtina ndër 4 qytetet me ajrin më të ndotur në botë sonte

Prishtina sonte është rënditur qyteti i katërt në botë sa i përket ajrit të ndotur sonte.