Edhe kafeina shkakton migrenë?

Sipas statistikave, më shumë se një miliard njerëz në të gjithë botën vuajnë nga migrena, veçanërisht gratë.

Për herë të parë edhe logopedët do të angazhohen në shkolla

Përfshirja sa më e gjerë e fëmijëve me nevoja të veçanta në shkolla mbetet synim i autoriteteve kompetente, si dhe i familjarëve të këtyre ...

Nga 1 shtatori nis periudha e aplikimit për çmime të barnave

Komisioni për përcaktimin e çmimeve të produkteve medicinale ka mbajtur takimin e radhës me ç’rast edhe ka marrë disa vendime në funksion të zbatimit të plotë të ...

Fruthi kthehet në katër vende të Evropës, përfshirë Shqipërinë

Fruthi është kthyer në katër vende të Evropës që më parë kanë qenë të pastra nga sëmundja, tha Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH).

Në Spanjë rriten rastet e foshnjave me ‘sindromën e ujkut’

Një numër i fëmijëve në Spanjë kanë pasur rritje anormale të flokëve të ngjashme me “sindromën ujk” pasi kanë marrë ilaçe të pasakta, thonë ...

Drejtori i Emergjencës ia shpëton jetën një 7-vjeçari të goditur nga rryma në plazhin e Durrësit

Drejtori i Klinikës Emergjente në QKUK, Basri Lenjani, ia ka shpëtuar jetën një fëmije 7-vjeçar, i goditur nga rryma elektrike në plazhin e Durrësit.