Postet nga: Barnatore

Ankesat për orarin e barnatoreve në kryeqytet, komuna miraton ndryshimet në rregullore

Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka miratuar disa propozime për ndryshime në rregulloren për orarin dhe kujdestarinë e barnatoreve në kryeqytet, pas ankesave të shumta nga ...

'Sëmundja nuk pret!' - Qytetarët ankohen për kujdestaritë e barnatoreve në Prishtinë

Vështirësitë në gjetje të lokacionit e numri i ulët i barnatoreve kujdestare në Prishtinë sidomos gjatë të dielave, janë disa nga ankesat më të mëdha të ...

Komuna e Prishtinës miraton rregulloren për orarin e punës dhe kujdestarinë e barnatoreve

Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka miratuar rregulloren për orarin e punës/kujdestarinë e barnatoreve si dhe kujdestarinë e fundjavës dhe gjatë ditëve të ...

Dogana e Kosovës konfiskon barna të kontrabanduara në tri barantore në Prishtinë

Dogana e Kosovës ka konfiskuar mbi 350 lloje të medikamenteve të kontrbanduara në tri barnatore në Prishtinë.

Dogana konfiskon barna të kontrabanduara në Komoran

Njësitet e Doganës së Kosovës kanë organizuar një kontrollë në dy barnatore në Komoran, të Drenas dhe me ketë rast është hasur në një sasi të konsiderueshme ...

Aksioni i Policisë në 10 barnatore në Prizren, dyshohet se shisnin barna pa banderola

Policia e Kosovës njofton se hetuesit policorë nga Sektori për Hetimin e Krimeve Ekonomike sot kanë zhvilluar një operacion në rajonin e Prizrenit, ku janë kontrolluar 10 barnatore, pë...

Policia jep detaje për aksionin në disa barnatore në Prishtinë

Policia e Kosovës ka arrestuar dy të dyshuar, pronarë të barnatoreve, gjatë një aksioni që është zhvilluar nga hetuesit policorë nga Sektori për Hetimin e Krimeve Ekonomike në ...

Aksion i Policisë në disa barnatore në Prishtinë, zbulohen bunkerë me barna, arrestohen dy të dyshuar

Drejtoria për hetimin e krimeve ekonomike e Policisë së Kosovës sot ka zhvilluar me sukses një operacion në disa barnatore të Prishtinës.