array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(28) "https://kallxo.com/shendeti/"
 }
}

“Shëmtime, shëmtime”: Rreziku prej injektimit të botoksit nga joprofesionistët

Dëshira për të bërë ndryshime estetike në fytyrë, një 30-vjeçareje në Prishtinë i kushtoi me përkeqësime të mëdha shëndetësore.

Ketamina, ilaçi apo shkatërruesi i dekadës

Konsumi i kësaj substance ka arritur pikën më të lartë që nga viti 2017 dhe po lë gjurmë në kulturën popullore. Disa e mbrojnë fuqinë e tij terapeutike, ...

Raporti: Ndihma për shëndetin mendor për fëmijët nën pesë vjeç është anashkaluar

Ka prova që ndërhyrja shumë herët mund të ndihmojë në ndalimin e shfaqjes ose përkeqësimit të kushteve.

Fillon mbledhja e mbeturinave në Ferizaj, arrihet marrëveshje me dy kompani

Në Ferizaj kanë filluar të mblidhen mbeturinat ndonëse, për shkak të grevës së punëtorëve të KRM “Pastërtia”, kjo kompani më datë 23 tetor njoftoi qytetarë...

Shkencëtarët i kanë gjetur deri në tetë patogjenë të panjohur më parë, disa mund të shkaktojnë kancer

Shkencëtarët paralajmërojnë se prania e këtyre viruseve në natyrë mund të jetë një rrezik potencial për popullatën njerëzore, veçanërisht nëse ...

Të folurit e tepërt mund të sinjalizojë gjendje të shëndetit mendor

Gabimi mund të jetë një tipar personaliteti, por mund të rrjedhë edhe nga ADHD, autizmi, çrregullimi i ankthit të përgjithësuar dhe çrregullimi bipolar.