array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(28) "https://kallxo.com/shendeti/"
 }
}

Ministria e Shëndetësisë për herë të parë do të blejë ilaçin Pancrelipase për pacientët me fibrozë cistike

Ministria e Shëndetësisë ka anuluar blerjen e produktit Dornase alpha cili përdoret për të reduktuar numrin e infeksioneve të mushkërive dhe për të pë...

Hepatiti misterioz global po përhapet në Azi dhe Kanada

Japonia raporton fëmijë me sëmundje akute të mëlçisë me origjinë të panjohur ndërkohë që Kanadaja po heton raste të ngjashme, me gati 200 sosh të regjistruara ...

Hepatiti misterioz i fëmijëve është përhapur tani në 11 vende

Një lloj i panjohur dhe i rëndë i hepatitit është identifikuar në gati 170 fëmijë në 11 vende javët e fundit, me të paktën një fëmijë që ...

Ecja e shpejtë mund ta ngadalësojë procesin e plakjes biologjike

Shkencëtarët kanë raportuar një lidhje të mundshme midis ecjes së shpejtë dhe moshës biologjike, siç matet nga gjatësia e telomereve të leukociteve (LTL) - një nga ...

Rritet numri i rasteve me COVID-19 në botë, MSh iu bën thirrje qytetarëve të vaksinohen

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në Kosovë këto ditë numri i rasteve të reja me COVID-19 është i vogël dhe se nuk ka raste të ...

Ushqimet që do të rigjenerojnë kockat dhe përmirësojnë kujtesën tuaj

Konsumimi i ushqimeve të duhura mund të ketë një ndikim të jashtëzakonshëm në trupin dhe shëndetin tuaj të përgjithshëm.