Brusha,fshesa dhe prodhime pastrimi Made in Kosova

Kompania Cadi prodhon të gjitha produktet e pastrimit shtepiak si brusha, fshesa, lopata, kofa, mopa, Plastika etj  të gjitha për pastrim.

Kompania ka një staf prej 55 puntorësh dhe eksporton në 12 shtete të rajonit dhe europës.

Materialet nga kjo kompani i gjeni në të gjitha marketet e vendit mjafton të kontrolloni prodhuesin dhe do blini prodhimet e kësaj kompanie.

Më shumë materiale në link 

KALLXO.com ka nisur fushatën “Blej produkte të Kosovës Ndihmo Ekonominë” në një kohë kur ekonomia e vendit është në depresion për shkak të virusit CoVid19.

Duke shpërndarë materialet dhe adresat e prodhuesve vendor synohet që qytetarët të informohen për prodhime të veçanta në Kosovë.